Sommaren 2017

Nu är planeringen satt för hela sommaren. Ni som kryssat för semester har fått era önskade veckor beviljade. Den mer detaljerade listan med vem ni kommer vara med och vart är på gång.

 

På fredag är det Afterwork, det är bra uppslutning! Imon kommer jag att ringa och boka av ”extraplatserna” som vi bokade utifall att någon tillkom. Så för er som inte gett 100% besked att ni ska med, då är det hög tid. Det är nämligen väldigt mycket bokat på Vincafét och dom ville veta i god tid om det blev några avbokningar.

 

Jobben som är igång:

 

Torslanda,

 

Här gör vi ett eljobb tillsammans med Infratek för Göteborgs Energi. Tanken och förhoppningen är att vi ska göra ett så pass bra jobb att vi får in en fot på GENAB (Göteborgs Energi) för att få ännu fler jobb så vi inte lägger alla äggen i fiberkorgen.

 

Kungälv,

 

I Kungälv har vi avslutat de stora fiberjobben för första halvan av 2017. Nu har vi två lag som gör belysning och div eljobb för Kungälv Energi.
I Komarken så är fjärrvärmejobbet i fullgång. På UPS är slutbesiktning denna veckan och bangolfen börjar även den bli klar.

 

Uddevalla,

 

Här gör vi jobb tillsammans med Blacklink. Blacklink är de som gjorde installationer på det projektet som vi gjorde för Ericsson i Fagered. Det är blåsstopp och vi letar efter 0-or.

 

Nyanställningar, vi har ett gäng som börjat här sista månaderna. Vissa är bekanta sen innan och några är alldeles nya ansikten.

 

Oscar, började här direkt efter han tagit studenten. Oscar känner många sen innan då han gjorde sin praktik här i tre år under gymnasietiden.

 

Ett annat bekant ansikte är Torbjörn. Han avslutar sin utbildning på fredag och är from måndag anställd här på Elschakt.

 

Jonny var här under en period som ue 2015, men nu är han anställd här hos oss.

 

Sen har vi Nina och Daniel, två alldeles nya ansikten. Daniel började för ett par veckor sedan. Han är med i Komarken på fjärrvärmejobbet. Nina började idag och kommer vara med på fiber och eljobben.

 

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna!

Madeleine, 2017-06-26